Om Flügger farve

Ikke en helt vanlig fargehandel …

Flügger har over 550 butikker totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Kom innom en av våre butikker i Flügger farve-kjeden, hvor våre ansatte står klare til å hjelpe deg.

Våre røtter strekker seg helt tilbake til 1890 i Danmark, og i 2015 feiret vi derfor 125 års jubileum. Flügger har alltid vært leverandør til profesjonelle malere, og derfor er det heller ikke tilfeldig at det er en maler i våre annonser og på våre vinduer. Siden 1975 har vi imidlertid også gitt profesjonell veiledning og solgt våre produkter til privatpersoner. Da startet vi Flügger farve-kjeden, som er rettet både mot profesjonelle og private.

Hos Flügger farve vil du alltid møte faglig kompetente medarbeidere, som kan gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for. Sammen med vår høye produktkvalitet gir det deg det beste utgangspunktet for et godt resultat hele veien gjennom prosjektet.
 
Vi er markedsledende i Danmark, og for oss er ikke maling bare maling. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordinert sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet, og vi selger utelukkende produkter som gir deg de aller beste resultatene.

Stikk innom en av våre 64 butikker i Flügger farver-kjeden! Uansett hvor i Norge du bor, er vi i nærheten.

Nedenfor kan du se konsernsjef Ulf Schnack fortelle historie om Flügger.

Flügger history

Mer om Flügger på flugger.com

1
Karrierer i Flügger

Karrierer i Flügger

Se ledige stillinger på flugger.com.

2
Presse

Presse

Finn alle pressemeldingene på flugger.com.

3
Konsern

Konsern

Mer om konsernet, investor-informasjon o.l. på flugger.com.